Å delta i verdenscupen har vært Suarez sin drøm i mange år

Å delta i verdenscupen har vært Suarez sin drøm i mange år

Qatar-VM er i ferd med å åpne, og mange veteranspillere har sagt at Qatar-VM i 2022 er deres siste verdensmesterskap. Suarez, som hadde på seg Nike Ronaldo Mercurial Superfly 6 Elite FG Barn, innrømmet også at dette VM blir hans siste VM.

VM i Qatar 2022 er det fjerde verdensmesterskapet som Suarez selv deltok i. I de tre foregående verdenscupfinalene var Suarez sin prestasjon bemerkelsesverdig. Suarez scoret totalt 7 mål, noe som også er velfortjent av Uruguay-laget. Kjernen i frontbaneangrepet. Selv om han er gammel, sa Suarez at så lenge han kan spille, vil det bevise at han er i stand til å gi sitt eget bidrag til laget, og han vil jobbe hardt for å nyte sitt siste verdensmesterskap, slik at han og familien hans. nyter moroa med verdenscupen.

Det er verdt å nevne at Suarez, som har på seg en nike mercurial superfly 8, har spilt så mange som 134 kamper på vegne av hjemlandet Uruguay, totalt 68 mål og bidratt med 38 målgivende pasninger. Suarez har alltid blitt kalt av fansen som halvt engel og halvt djevel. I verdensmesterskapet i 2010 i Sør-Afrika spilte han den ultimate redningsmannen på mållinjen, og blokkerte motstanderens ultimate ball med en håndball. Selv om han til slutt ble suspendert, reddet lagkameratens keeper motstanderens straffespark, noe som også gjorde Suarez begeistret i spillertunnelen. I dette verdenscupen vil Suarez, hans gamle lagkamerat Cavani og den nye generasjonen Nunes fortsette å jobbe hardt for det tredje verdenscuppokalen til Uruguay, den to ganger verdenscupvinneren, og ser frem til å realisere drømmen.

Ovenstående er rapporten om «Å delta i verdenscupen har vært Suarez sin drøm i mange år» på denne siden. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *