AC Milan ble eliminert 0-1 av Torino

I sesongen 2022-23 ble det holdt en 1/8-finale av Coppa Italia på San Siro Stadium. Til slutt tapte AC Milan 0-1 hjemme for Torino og ble eliminert. Milan er ute av Coppa Italia, men fortsatt på andreplass i Serie A og laget vil også møte Tottenham i Champions League-utslagsrunden og Inter Milan i den italienske supercupen 18. januar, og ser frem til AC Milans neste opptreden.

Etter starten av spillet startet de to lagene en konfrontasjonskamp. Selv om AC Milan skapte flere skuddmuligheter, spilte keeperen til Torino tappert og løste Rossoneris angrep gang på gang. De to sidene var 0 på 90 minutter. Det endte på -0. På overtid scoret Adobo, iført en Adidas Copa Sense+ Fotballsko, kampens eneste mål. Til slutt eliminerte Torino AC Milan 1-0!

Etter tapet har Inter Milan gått på en to-kamps tapsrekke i den nye sesongen. I løpet av de siste 20 årene var Inter Milans verste start sesongen 2000-2001. 1 tap og 1 uavgjort. I tillegg har Inter Milan vunnet minst 1 kamp i de to første kampene hvert år, men denne rekorden har blitt avsluttet denne sesongen. , Tredjelinjekampen er allerede en tre-spills tapsrekke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *