Argentina først til å gå videre til VM-finalen i 2022

I semifinalen i Qatar-VM tok Argentina og Kroatia ledelsen. I dette spillet har taktikken til begge lag endret seg. Argentinas taktikk er defensive kontringer, mens kroatiske lag har endret sin tidligere defensive kontringstaktikk og tatt initiativet. angrep. Argentina scoret tre mål i hele kampen, og kampen var veldig spennende.

I det 31. minutt tok Messi, som hadde på seg en Nike Mercurial Vapor XIV Elite Fotballsko Herre, straffesparket og traff det øvre hjørnet stødig. Antall VM-mål overgikk Muller og ble den aktive verdenscupscoreren. Argentina 1-0 Kroatia! I det 38. minutt hadde Argentina en sjanse til å kontre. Etter å ha avansert med ballen fikk Alvarez en enhåndssjanse og scoret. Argentina ledet Kroatia 2-0! I det 68. minutt assisterte Messi Alvarez til å score to ganger, Argentina 3-0 Kroatia!

Etter denne kampen tok Argentina ledelsen for å gå inn i finalen, og ventet på vinnerne av Frankrike og Marokko. Messis straffespark i dette feltet er hans femte mål i dette verdensmesterskapet, og han står for øyeblikket uavgjort med Mbappe for den nåværende toppscoreren. Samtidig er det også det 11. målet i det individuelle verdenscupen, som overgår Muller og rangerer først i aktiv tjeneste alene. Messi overgikk også Batty og ble toppscoreren i historien til det argentinske verdensmesterskapet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *