Aston Villa signerer Chicago Fire-spissen Duran

Astonville ligger for øyeblikket på 11. plass på Premier League-tabellen denne sesongen. Da vinterens overgangsvindu åpnet denne sesongen, startet Aston Villa også signeringer på forskjellige måter. Etter at laget tok ledelsen med å signere forsvarsspiller Moreno fra Real Betis som hadde på seg Adidas Copa Sense+ Fotballsko, signerte laget effektiviteten Forward Duran fra Chicago Fire i MLS.

Aston Villa har annonsert en avtale med Chicago Fire for overgangen til den colombianske tenåringen Duran. Det er forstått at de ennå ikke har blitt enige om personlige vilkår med Duran, som fortsatt trenger å bestå en medisinsk og få nødvendig arbeidsvisum. Imidlertid har Premier League-laget nå sjansen til å lande den 19 år gamle spissen, med Villa som har avtalt en garanti på 18 millioner dollar, og Fire kan få utbetalt opptil 4 millioner dollar i ekstra prestasjonsbonuser.

Ifølge rapporter har Duran, som har på seg en fotballsko uten lisser, også tiltrukket seg interesse fra europeiske toppklubber. Duran har representert landslaget i seniorligaen tre ganger. I 2023 kom Duran til MLS fra hjembyen Envigado til en pris på 2,5 millioner amerikanske dollar. Han spilte 28 ganger i alle konkurranser, scoret 8 mål og sendte 6 assists, inkludert de siste 5 MLS-gjengerne. 5 mål spilt i kampen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *