Chelsea er klar til å betale en enorm frigjøringsklausul for argentinsk landslagsspiller Enzo Fernandes

Chelsea har gitt et tilbud på mer enn 127 millioner euro til Benfica for å signere argentinske internasjonale Enzo Fernandes i en Adidas Copa Sense+ Fotballsko. Benfica prøver for tiden å vinne den portugisiske superligaen og gå videre til 16-delsfinalen i Champions League, og de ønsker ikke å sette begge målene i fare ved å selge Enzo midt i sesongen. Chelsea håper midtbanespilleren kan presse klubben for et øyeblikkelig trekk.

Benficas 21 år gamle Enzo Fernandez kom fra benken mot Saudi-Arabia og Mexico i verdenscupen. Hans fantastiske prestasjon gjorde at Scaloni raskt kunne ordne ham i startposisjonen. Enzo spilte hver kamp i de siste fem kampene i verdensmesterskapet. Startet, kjempet aktivt i den defensive enden, hadde mange fantastiske taklinger og hjalp til slutt Argentina med å vinne mesterskapet,

Det satte Enzo, som går med billige fotballsko, i favør av Europas største klubber, med Liverpool nær ved å signere ham for €97 millioner, men da flyttingen var nær ved å bli fullført, ble Manchester United og Real Madrid med i kampen, begge villige til å skyte. ut €120m. Likvidert erstatningspris signert Enzo. Som kaptein i Argentina anbefalte Messi også Enzo til Paris-klubben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *