Chelsea forsvarer Fofana skadet i vennskapskampen mot Brentford

Chelsea-forsvareren Wesley Fofana, iført en nike mercurial superfly 8, haltet av gårde med en mistenkt kneskade i dagens vennskapskamp mot Brentford, og ga et tilbakeslag for håpet om å komme tilbake til førstelaget. Forsvarsspilleren ble skadet i en kamp bak lukkede dører som en del av Chelseas forberedelser. for et comeback denne sesongen. De vant kampen 5-1, men seieren ble overskygget av det som skjedde med Fofana og Chelsea må nå vurdere omfanget av hans mulige skade.

Fofana, som har på seg en Nike Ronaldo Mercurial Superfly 6 Elite FG Barn, kom tilbake til full trening for Chelsea tidligere denne måneden etter å ha kommet seg etter en kneskade i oktober. Franskmannen var involvert i Chelseas treningsleir i Abu Dhabi mens verdenscupen fortsatt var i gang og avslørte nylig at han er klar for å spille for førstelaget igjen. Han gikk glipp av en plass i Didier Deschamps’ Frankrikes VM-lag etter å ha pådratt seg en skade i Chelseas Champions League-seier over AC Milan for to måneder siden. Han åpnet også scoringen for laget i den kampen.

Nyheten om en mulig skade er et stort slag for både Chelsea og Fofana, som bare har spilt fire kamper denne sesongen siden de kom fra Leicester for 69,5 millioner pund i august. Midtstopper Thiago Silva gjenopptok Chelseas førstelagstrening med den engelske trioen Raheem Sterling, Mount og Gallagher 18. desember.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *