Gannacho har sagt ja til en ny kontrakt med Manchester United

Ghanacho, som har på seg en mbappe fotballsko, har gått med på de økonomiske elementene i kontrakten og kontraktens tidsbegrensning (frem til 2028), og Ghanacho er klar til å signere en ny kontrakt. Den unge kantspilleren, hvis mor er argentinsk, ble født i Spania og vokste opp i Atletico Madrid. Han har spilt på vegne av Spanias og Argentinas ungdomslag, han er kvalifisert til å spille på vegne av Spania og Argentina.

Forrige sesong scoret Ganacho to ganger i FA Youth Cup for å hjelpe Manchester United med å slå Nottingham Forest og vinne mesterskapet igjen etter 11 år. I april i år ble han kalt opp av Rangnick for å få sin førstelagsdebut. I alle konkurranser for Manchester United scoret Ganacho 3 mål og assisterte 5 ganger. Mange av kampene hans denne sesongen har kommet fra benken, og buzzer-beateren mot Fulham før VM ga ham flere startmuligheter. I Manchester-derbyet kom Garnacho fra benken for å hjelpe Rashfords lore. Disse prestasjonene vil hjelpe ham med å få en bedre ny kontrakt.

Manchester United er nær ved å sluttføre en ny kontrakt med unggutten, ifølge rapporter. Foreløpig er det kun problemstillinger knyttet til portrettrettigheter som hindrer den offisielle kunngjøringen av fremdriften av kontraktsfornyelsen. Ghanacho, som har på seg en Fotballsko Adidas X, skal ha gått med på en forlengelse av kontrakten til slutten av sesongen 2027-28. I tillegg til den naturlige lønnsøkningen, sies Ganachos lønn å øke etter hvert som han fortsetter å utvikle seg i Dream Theater. Hvis en avtale blir bekreftet i rett tid, vil det tillate United å fokusere på å ta avgjørelser angående De Gea og Marcus Rashford.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *