Hernandez ute for Bayern München på grunn av skade

Lucas Hernandez, som hadde på seg en Nike Ronaldo Mercurial Superfly 6 Elite FG Barn og gikk glipp av syv uker med en adduktorskade, returnerte til Bayern Münchens treningsbane ved middagstid lokal tid mandag, tre uker før VM i Qatar.

For øyeblikket forbereder Bayern München seg til UEFA Champions League, kampen med Inter Milan, Bayern München har bekreftet førsteplassen i gruppen, og Inter Milan vant andreplassen i gruppen, denne kampen er irrelevant for de to lagene , Lucas Hernandez mottok applaus fra lagkameratene i starten av treningen. Deretter løp han på treningsfeltet og deltok på en pressekonferanse før kampen.fotballsko uten lisser

Hernandez, iført en nike mercurial superfly 8, vil ikke spille mot Inter Milan. Lucas Hernandez ble diagnostisert med en revet adduktormuskel etter Bayerns 2-0-seier over Barcelona på Allianz Arena 13. september og har ikke spilt siden. For øyeblikket, i Bayerns kamper, har han tre sjanser til å spille før VM: mot Hertha Berlin, Werder Bremen og Schalke 04.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *