Inter Milan ønsker å forlenge Lukakus lån til 2024

Inter Milan ønsker å forlenge Lukakus lån til 2024

Lukaku, som har på seg en billige fotballsko, returnerte til Inter Milan på lån i sommer etter å ha flyttet til Chelsea for 100 millioner euro i 2021. Ifølge rapportene ønsker Lukaku å bli i Nerazzurri, og Inter Milan kan forlenge Lukakus kontrakt med ett år .

Lukakus prestasjon i Chelsea var imidlertid ikke like god som da han var i Inter Milan. Han startet bare 29 av 44 opptredener, og scoret til slutt 15 mål uten assist. Før sesongslutt uttrykte han offentlig ønsket om å returnere til Inter Milan. syn. Om sommeren gikk Lukakus drøm i oppfyllelse, og han returnerte til Nerazzurri på lån. Chelsea signerte en ettårig lånekontrakt med Inter Milan.

Lukaku, som snart tok på seg Nike Mercurial Vapor XIV Elite Fotballsko Herre, led imidlertid av skader, noe som førte til at Lukaku gikk glipp av mange av Inter Milans kamper. For tiden spilte han bare 4 ganger i sesongen 2022-23, scoret 2 mål og sendte 1 assist.

Ovenstående er rapporten om «Inter Milan ønsker å forlenge Lukakus lån til 2024» på denne siden. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *