Messis fem store ligamål overgikk Ronaldo

I 21. runde av Ligue 1 i sesongen 22/23 slo Paris Saint-Germain Montpellier 3-1 borte og Marseille med 5 poeng. Mbappe, som hadde på seg en mbappe fotballsko, slapp inn en tidlig straffe gjennom skade, med Fabian Luiz, Messi og Zaire Emery som scoret i andre omgang, mens Nordin la til et mål for Montpellier.

Messi scoret et herlig trekk + enhåndsmål i det 72. minutt av kampen. Ifølge statistikken har Messi scoret 697 mål på 835 klubbkarrierer i de fem store ligaene + 98 mål på 172 landslagskarrierer. Messi har scoret 795 mål i karrieren, som er bare 5 mål unna 800-ballsgrensen. I dagens kamp var Mbappes prestasjon bekymringsfull, og manglet 2 straffer på rad. Og det var skader. Fra nåværende synspunkt har Mbappe nådd det punktet hvor han er utmattet og stresset, og han trenger å hvile.

Hvis Paris ønsker å gå lenger i Champions League, kan de bare regne med at Messi og Ramos, som går i Fotballsko Adidas X, spiller bra i Champions League. Messi er ikke god i forsvar og kan bare forvente at Ramos presterer bedre i Champions League. Hvis Mbappe er skadet og ikke kan delta i Champions League, kan Paris bruke en mer defensiv spiss til å spille, men effekten er definitivt ikke like god som Mbappe. Men i Champions League er forsvar bedre enn offensiv. Faktisk har de større sjanse til å kvalifisere seg til neste runde. Bayern er imidlertid ikke mye bedre, på grunn av skadene til mange spillere, ser ikke de to lagene ut til å være den sterkeste oppstillingen til å delta i kampen.