Serie A-toer: AC Milan leder Juventus med 3 poeng, med åpenbar fordel

Gjør AC Milan, den tidligere Serie A hegemonen, et sterkt comeback? I denne Serie A-kampen mellom AC Milan og Verona syntes vi å se skyggen av den tidligere «overlord». AC Milan dominerte det meste av første omgang, men tok ikke ledelsen før pause. Selv om å tape et mål gjorde kampen spennende en tid, beseiret de til slutt motstanderne 3-1 med mål fra Pulisic og Chukwueze og sikret seg plass som Serie A-toer. La oss i dag vurdere AC Milans “overlord” i spillet.

I denne kampen tok AC Milan initiativet i første omgang og skapte mange scoringsmuligheter. I det 19. minutt fikk Okafor en pasning fra lagkameraten og skjøt mot mål. Ballen ble dyttet over tverrliggeren av keeper Montip. I etterkant bommet også Pulisic på en god mulighet. Skuddet hans var litt høyt og traff tverrliggeren til målet.

Akkurat i det første omgang var i ferd med å ta slutt, brøt AC Milan til slutt døden. Theo Hernandez mottok en pasning fra Leo i 16-meteren. Crosset hans ble blokkert av motstanderens forsvarer, men han reagerte raskt, hevet høyrefoten iført en Nike Air Zoom Mercurial fotballsko og sparket hardt. Mot fotballen tippet han til slutt ballen over keeper og i nettet, og hjalp Milan med å lede 1-0 inn i andre omgang.

Etter at andre halvdel av oppgjøret begynte, så det ut til at AC Milan «transformerte». I det 50. minutt brøt Okafor seg inn i 16-meteren etter å ha stjålet Davidovic. Skuddet hans ble reddet av keeper Montip, men Pulisic overflankerte ham godt og skjøt ballen enkelt i nettet, og snudde til 2-0. Spillet tok imidlertid en vending i det 64. minutt. Etter at Noslin mottok ballen utenfor 16-meteren, passerte han Loftus-Cheek og slo deretter et kraftig langskudd. Ballen traff dødsenteret i målet og utlignet til 1-2.

Selv om et mål ble hentet, rotet ikke AC Milan posisjonen sin. I det 79. minutt, etter at Bennacers hjørnespark ble klarert, møtte Chukwueze ballen utenfor 16-meteren og slo en kraftig venstrefotsvolley. Heldigvis var fotballsko uten lisser fint utformet i skyteområdet. , slik at spillerne kunne skyte nøyaktig, og Chukwueze scoret med suksess ballen i nettet, låste stillingen til 3-1 og sikret seieren direkte.

Til slutt beseiret AC Milan Verona uten noen fare og vant denne avgjørende kampen. De tok også med seg 3 seierspoeng. Det er nettopp på grunn av å vinne denne kampen at de er 3 poeng foran Juventus. Hvis de taper denne kampen, vil deres rangering og poeng gjenvinnes av Juventus. Dette er scenen AC Milan minst ønsker å se. Etter endelig å ha sittet på andreplass på listen, hvordan kan de enkelt forlate.

AC Milans offensive avslutning under kampen kan kalles «perfekt». Spesielt målene fra Theo Hernandez, Pulisic og Chukwueze. Milans forsvar har imidlertid også noen problemer. De slapp inn et mål i kampen, noe som krever at laget forbedrer seg i neste kamp. Selv om AC Milan har gått glipp av mesterskapet denne sesongen, kjemper de fortsatt om andreplass i Serie A.