Liverpools 7-0 hjemmeseier over Manchester United, hva syntes Manchester United-laget?

6.mars 2023, i den 26. runden av den engelske Premier League, beseiret Liverpool Manchester United 7-0 hjemme, og satte rekord for den største seiersmarginen i historien til Double Red Club. Det var fjerde gang i historien at klubben led et 0-7 nederlag, og det mest overraskende er at de tre første var for over 90 år siden. Liverpool-fansen var så begeistret over den enorme suksessen at de burde ha fått en Liverpool-skjorte for å feire.

United-manager Ten Hag sa rett ut at lagets prestasjon i andre omgang var uprofesjonell: «Vi fulgte ikke planen, og spillerne har mistet hodet.» Manageren har reflektert, har spillerne selv reflektert? La oss se hva resten av Manchester United har å si om nederlaget. Oppmuntring? Sint kritikk?

Scholes sa i et intervju at nederlaget mot Liverpool var litt vanskelig for United å akseptere, men trodde at United kunne komme ut av vanskeligheten. Om lagets ytelse sa: «Manchester United er litt naive i så måte, både laget og spillerne, de tapte 6 mål å spille Manchester City før og nå 7 mål å spille Liverpool, dette er hjemmekampene du trenger å erobre, og de gjorde det ikke.»


Manchester United-stjernen Keane var rasende over Uniteds opptreden på showet, Keane: «I andre omgang lå United under 0-1 mot Liverpool, og jeg så en eller to spillere som fortsatt lo og spøkte med staben og keepertreneren på Anfield. Jeg vil ikke se det søppelet foregå, jeg vil ikke se det.» Om denne kritikken la faktisk mange fans og nettbrukere også merke til dette fenomenet, spillet er et spill, spillet er et spill, hvordan kan det blandes sammen? Bør du ikke spille din mesterånd for å gi ditt beste?


Stolthet, ego, arroganse, skader, flere ugunstige faktorer overlagret for å danne resultatet av denne, som en gryte med kaldt vann fra topp til tå, et slag i hodet, kanskje dette ikke er en dårlig ting, slik at spillerne og fansen kan være mer fornuftige og rolige for å møte neste kamp. Hva er din holdning til Manchester Uniteds prestasjoner denne gangen? Legg gjerne igjen kommentarene dine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *